fredag 20 april 2007

En Israelisk Masterplan: Att Lösa Allt Genom Lönnmord

Det må vara oartigt och odiplomatiskt, till och med ett etikettsbrott: men för att inte bli utplånade av regionens Hitler, så kan det vara nödvändigt. Bara Ahmadinejad försvinner så, försvinner det största problemet. Men, å andra sidan så lär väl det behövas nya hot, för att rättfärdiga Israels politik. Hitler är död, låt oss finna och döda en ny Hitler. (Nåväl: det är en åsikt och inte officiell Israelisk ståndpunkt.)

"Here too, while we are so busy with manners and etiquette, the man in Teheran is vigorously advancing the extermination plan for the people of Israel.

Since at this time he is personally responsible for Iran's nuclear program, and since he is ignoring the insistent pleading, various pressures, persuasion attempts and temptations, an attempt should be made to eliminate him. "

Hittat vi Angry Arab.

(Inom parantes sagt: Israel-vänner har svårt för att Israel blir kallat rasistiskt och när jämförelser görs med apartheid, man har svårt för när vissa påpekar att förtrycket mot palestinierna borde framkalla minnen av det judarna har råkat ut för historiskt bara för att de varit judar, men tydligen har man själva inga problem med att slentrianmässigt kalla Ahmadinejad för Hitler.)

Inga kommentarer: