söndag 13 maj 2007

...Och Så Dog Eurovision, Tack Vare God Grannsämja

Förbannat vara alla dessa länder med alla sina grannländer. I natt dog tydligen Eurovision, och många borde nog gråta, men inte jag. Markus Larsson i Aftonbladet har en teori som han nog inte är ensam om. Landet med flest grannländer vinner. Så varje nytt land som tillkommer och som inte är grannland med Sverige är ett bakslag för oss. En lösning vore kanske att göra Jämtland till Republik. Iofs blir de granne till Norge också, så bättre är kanske att låta Närke få bli ett eget land. Men, borde vi inte se det positiva i det hela. Europa har ju lidit av usel grannsämja länge. Kan detta vara ett steg framåt?

För inte kan det ha varit så att The Ark inte var tillräckligt bra? Eller att man helt enkelt har en annan musiksmak i övriga europa?

Fotnot 1: Själv såg jag som vanligt inte det hela, tycker helt enkelt att både musiken och underhållningsvärdet är av för dålig kvalitet.

Fotnot 2: I artikeln skriver Markus att The Ark är ett av Sveriges bästa band, men när AB klipper ut det citatet och ger det större fokus står det att The Ark är Sveriges bästa band.

Inga kommentarer: