fredag 11 juli 2008

Kan DN:s Underättelsetjänst Förklara Hur De Konkreta Planerna På Att Uplåna Israel Ser Ut?

....Att han själv (Ahmadinejad) har konkreta planer på att utplåna Israel borde leda till fler skarpa fördömanden från världens demokratiska ledare - inklusive Sveriges. Om de diplomatiska reprimanderna även fortsättningsvis är verkningslösa bör vi även förbereda oss på nästa fas. När det iranska hotet mot omvärlden är bortom all kontroll kan militära insatser visa sig vara den enda utvägen.

DN-liberalerna förnekar sig inte. Men man tycker ändå att konkreta planer borde vara en världsnyhet. Jag kan inte annat än hålla med. Konkreta planer på att utplåna Israel borde leda till fler skarpa fördömanden från världens demokratiska ledare. Att detta inte gjorts när DN känner till konkreta planer på denna förintelse 2:0 är en skandal. Verkligen. Men kommer man få sitt krig? Det återstår att se.

Kanske är dessa konkreta planer från Irans håll lika konkreta som det här med de mystiska missilerna? Där någon, kanske Iran, verkar ha lagt till en missil på fotografiet. Nåväl. Det förändringar väl inget i sak för någon.

Via Biology & Politics

2 kommentarer:

Jinge sa...

Förra gången DN stod på barrikaderna och förespråkade krig var Irak.

Det är ibland pinsamt låg kvalitet på dess ledarsida...

Jinge sa...

http://jinge.se/index.php/mediekritik/tveksamma-pastaenden-i-dagens-nyheter.htm

Nu har jag skrivit en uppföljare till din bloggning Paulo P! Dessvärre har jag fortfarande feber så den känns lite surrig. Men den är iaf klarare än DN:s skröna...