lördag 13 september 2008

Sionistisk Familjepolitik Gentemot Palestinierna Och Andra Orättvisor

Israel fortsätter naturligtvis med sina brott och den "upplysta" "liberala" västvärlden håller käften. Israel splittrar familjer: tvingar människor från västbanken till Gaza (beroende på var deras registrerade adress är någonstans), samt försöker utpressa människor att bli ”informatörer”. Vill du få adekvat sjukvård? Nå! Bli informatör! De som vägrar riskerar att dö, bli blinda eller försämra sin hälsa drastiskt.

Vad gäller att splittra familjerna innebär det faktiskt att man med tvång håller familjer isär från varandra. Om man hade någon vilja till fred med palestinierna så skulle man naturligtvis inte hålla på med såna här grymheter. Det handlar om två metoder Israel använder för att splittra familjer: dels förvägrar man ansökningar från familjemedlemmar om att få återförenas, och dels söker man med militär igenom hus för att leta upp ”illegala”. Tänk er det. Tänk er det. Du är inte skriven på adressen. Så du deporteras. Bort från din familj, bort från palestinskt område, ditt hemland, av människor som ockuperar ditt land. Borde inte en sån här familjepolitik åtminstone få våra kristdemokrater att protestera?* Äkta makar hålls separerade från varandra, barn från sina föräldrar.

Det mesta i Israels politik gentemot palestinierna är till för att splittra palestinierna. Och även förnedra palestinierna. Så tror du fortfarande på fredsprocessen? Gör du? Nä. Tänkte väl det.


* Naturligtvis inte. Lika lite som det går att vädja till liberalerna om att applicera sina liberala värderingar att gälla även för palestinierna.

Inga kommentarer: