söndag 18 januari 2009

Det Har Gått Över Förväntan, Sa Krigsförbrytaren

Israel upphör med sina attacker för en stund. Olmert är nöjd. Det har gått ö-v-e-r förväntan. Fullträff, med Nathan Shachars, uttryck.

Man drar sig inte helt tillbaka. Israel kommer att attackera och bli attackerade. Vi kommer inte att kunna sammanfatta antalet döda och lemlästade palestinier än.

Israel, som den kolonialstat man är, kommer under en stund att ägna sig åt diplomati med sig själva. Palestinierna får invänta Israels beslut. Sedan skall man döma palestinierna. Som den kolonialstat man är, är man förundersökningsledare, åklagare, domare och bödel. Som den kolonialstat man är, är hängningen redan över, nu återstår rättegången.

Imorgon: Oläsbara liberala "analyser" i våra morgontidningar. Allt utifrån det israeliska tolkningsföreträdet. Vad kommer man tro att Israel har vunnit under sin massakerorgie? En sak är säker: Israel är mer hatat än någonsin. Så liberalerna kommer att få mer rätt än förut i det i varje fall. Israel är omgivet av människor som hatar Israel. Dess behov av USA större än någonsin. Dess behov av lögner, medlöpare och rasism är större än någonsin.

Israelpropagandisten Nathan Shachar avslutar sin artikel om Israels eldupphör på följande vedervärdiga sätt:

Lika intressant blir den långsiktiga reaktionen från krigsoffren i Gaza. Kommer de alla, som Hamas hävdar och hoppas, att sluta upp sjufalt starkare på det väpnade motståndets sida? Eller kommer några av dem, när återuppbyggnaden väl är i gång, att se saken i annat ljus?

Palestina kommer dock inte att bli fritt. Kampen fortsätter.

Inga kommentarer: