måndag 15 juni 2009

Borgmästare Holm Förklarar Sig

I Vellinge kommun är man moderater. Man producerar sitt eget lilla segregerade rikemanssamhälle, med den rasism och det klassförakt som detta för med sig. Några flyktingar vill man inte ta emot.

Så här låter det när moderaten Borgmästare Holm förklarar sig.

Problemet är att man som kommun bara får en slant i början. Men sedan när flyktingarna inte får jobb sitter de som permanenta socialbidragstagare, vilket inte vi är särskilt intresserade av.

Är det detta som är den vida berömda, moderata tron på individen? Man tror uppenbarligen inte heller på sitt företagsklimat, eftersom det uppenbart är så att man inte tror att flyktingar skulle kunna vara delaktiga i ett samhälle annat än som en belastning. Vellinges fantastiska företagsklimat är alltså inte bättre än så. Och med denna inställning, så inser man hur bisarrt vårt samhälle är: skulden läggs här på individer som Vellinge kommun inte vet vilka de är, vad de kan, var de kommer ifrån, man har bara ett opersonligt begrepp, en kategori, som ”flyktingar” att röra sig med. Med Borgmästare Göran Holm vid rodret: vilka behöver Sverigedemokrater? Därtill: om denna attityd är vida spridd i ett samhälle ökar naturligtvis risken med arbetslöshet för just ”flyktingar”.

Det är ju populärt med små ”slagkraftiga” slogans för kommuner. Jag har ett förslag till Vellinge Kommun: ”Segregera mera.”

Via Alliansfritt Sverige.

Inga kommentarer: