torsdag 26 juli 2007

I Väntan På Jesus: ”Låt Oss Stödja Israel”

De kristna sionisterna står enade upp för att stödja Israel. I väntan på Jesus. Att se fram emot armageddon. Och sedan omvända judarna. Det här är alltså Israels vänner. Har de inga bättre? Detta är förvisso inga nyheter. Återigen bara en bekräftelse.

Och hör ett annat skäl att stödja Israel. ”Vi har en gemensam fiende. Muslimerna.” Det gemensamma är rasismen.

Och se de politiska stjärnorna: Tom DeLay och Joe Lieberman. Lyssna på talen. Hör argumenten. Sen är det upp till dig. Skratta eller gråta? Hör Tom DeLay säga: att the "Second Coming" spelar en avgörande roll för hans stöd till Israel, "obviously, it's what I live for, I hope it comes tomorrow." Han menar att för att kunna avnjuta detta måste man ha ett nära samröre med Israel.

In the neverending search for the second coming... Jag minns hur många kristna sionister jublade förra året när det krigades i Libanon igen. Äntligen var det här. Slutet. Nu skulle agnarna sållas från vetet. De utvalda skulle få sitt paradis. Sin himmel. Men inte finns det någon sympati för judarna. Nej. De är bara ett Guds verktyg. Hör hur det ska bes för alla judar. Men Israels sionister har i grund och botten alltid haft märkliga vänner. I sin kamp för att få till stånd sitt Israel hade man goda kontakter med en del anti-semiter och fascister.


http://www.huffingtonpost.com/max-blumenthal/rapture-ready-the-unauth_b_57826.html

2 kommentarer:

Swimsuit Issue sa...

Fler som är inne på samm ämne idag alltså, såg den här filmen (via Jinge). Man saknar nästan ord när man hör idiotin flöda ur dessa människors munnar.

Paolo Pissoffi sa...

Jo, det är samma film, som även jag har sett. Men jag såg den via de länkar jag hade i inlägget.

Det märkliga är med vilken självklarhet de yttrar sina ord. Jag är dock inte förvånad. 44 % av alla US-amerikaner, tror enligt en relatit ny undersökning att Jesus kommer att återvända till jorden inom den närmsta 50 åren för att döma USA:s alla syndare.

Sen har vi ju den där familjen Phelps... När. Religion kan vara ett mycket farligt politiskt redskap.